TEČAJ BIOENERGIJE

Šola bioenergije
23.-24.februar.

KAJ JE BIOENERGIJA?
Bioenergija je življenjska energija.Zdravljenje z bioenergijo je staro kot je staro človeštvo,a vsak od nas je pri učenju in delu dodal še kaj,tako,da bi zdravljenje bilo še uspešnejše.
Naše telo je največja lekarna,samo portebno je odpraviti blokade in začeti proces zdravljenja.

KDO JE LAHKO BIOENERGETIK?
Bioenergijo ima vsak človek in če se jo naučimo pravilno uporabljati,lahko pomagamo sebi in drugim in kar je najbolj pomembno,ne moremo narediti nobene škode.
Pogosto lahko slišimo,da imajo močno energijo samo določeni ljudje,da so posebni,da imajo posebno močno energijo,kar pa je zavajanje ljudi.Vsi imamo energijo,kar pomeni,da smo vsi posebni.Tako je vsak od nas dobil s samim spočetjem ta Božji dar.Kajti,če nima bioenergiji,nima niti življenja.Zaključimo lahko,da je vsak lahko dober bioenergetik.

SOLA DUHOVNEGA ZDRAVLJENJA.
Tečaj bioenergiji,radiestezije in aukopresure.Tečaj je sestavljen iz treh stopenj.Prva in druga stopnja sta namenjeni vsakemu,ki se želi profesionalno ukvarjati z zdravljenjem ali zeli samo pomagati bližnjim.
Na tem tečaju se učite tehnike zdravljenja in način koriščenja tehnik pri določenih boleznih,radiestezijsko diagnostiko in za vsako bolezen dobite napotke kaj še lahko koristite v zdravljenju iz drugih področij s katerimi se ukvarjam.Veliko informacij dobite iz področja naravnih receptov,akupresure,radiestezije.
Vsak posameznik dobi tudi knjižico z napotki.Torej lahki na samem tecaju čim več časa posvetimo praktičnemu delu.
Vsak učenec lahko že drugi dan samostojno uporablja tehnike zdravljenja in lahko naredi kvalitetno terapijo.
Tretja stopnja in zaključni izpit:na tretji stopnji se učimo delati na daljavo,razložim mentalno higieno,psihologijo bolnih ljudi,tehniko samozdravljenja,radiestezijsko diagnostiko ter preverjanje teorije in praktičnega dela bioenergetske metode.
Po uspešno zaključenem izpitu dobite certifikat Bioterapevta.
Obiskovalci šole lahko so vsi,od mladih do upokojencev.Tisti,ki se želijo ukvarjati z bioenergijo profesionalno in tisti,ki želijo delati samo za svojo družino in svoje najbližje.
Bioenergija daje dobre rezultate pri vseh psihičnih in telesnih obolenjih in pri vseh tistih boleznih,pri katerih je uradna medicina dvignila roke.
Celo v kasnejših fazah bolezni,kjer je jasno,da pomoč več ni mogoča,lahko z bioenergijo lajšamo tegobe bolnika,kar je v takih trenutkih zelo pomembno.

Cena tečaja je 500 €.
Za dodatne informacije sem vam na voljo na lilia.yefanova@gmail.com ali na Viber / WhatsApp 041 843 129